news

Krea FB/ES er løsningen

December 2014 just a test image

Har du kunder, der ikke kan beslutte, om de skal have en automat til friskbrygget kaffe eller espresso?

 

Krea FB/ES er løsningen til netop disse kunder.

 

Krea ligner måske sig selv - men indeni er der virkelig sket noget nyt.

 

Automaten er udstyret med 2 kaffebeholdere - både en til friskmalet kaffe og en til hele kaffebønner samt 3 instantbeholdere. Og så har den Nectas Z4000 brygger med stort kammer. Bryggeren kan indstilles til forskelligt tryk og kan derfor udlevere både espresso med lækker crema samt friskbrygget kaffe både med og uden crema.

 

Automaten har stadig et elegant og tiltrækkende design med aluminiumspaneler på fronten, krombelagte valgtaster, LED-belysning på døren og et grafisk display med 4 linjer, der kan vise reklamebeskeder.

 

2 separate udløb til espresso og friskbrygget kaffe så der kan anvendes forskelligt tryk:

Højt tryk til espresso og lavt tryk til friskbrygget kaffe.

Krea har nye beholdere, der er lette at håndtere med en kapacitet på hhv. 1 og 2 liter.

 

Der er farvekodning af dele i automaten, idet dele, hvor der skal udføres en handling er (grønne), og dele, der skal rengøres, er (blå). Dette gør det let for teknikere og brugere at finde ud af, hvordan man håndterer automaten.

 

Automaten er tilpasset på en sådan måde, at grumsspanden matcher kapaciteten i beholderen til kaffebønner. I automatens grumsspand er der plads til 120 brugte kaffepuder.

 

Krea er den optimale løsning de steder, hvor man sætter pris på kvalitetskaffe og gerne vi have muligheden for at servere ægte italiensk espresso samt ægte nordisk friskbrygget kaffe.  

Vælg

tilbage til news
N&W Global Vending