Virksomhed

Evoca Group's historie

Evoca Group er opstået på fundamentet af N&W Global Vending. N&W blev dannet i 2000 som resultatet af en fusion af to veletablerede vendingvirksomheder, den danske virksomhed Wittenborg, som blev grundlagt i 1924 og opbyggede en succesrig forretning med de primære aktiviteter i Nordeuropa, og den italienske virksomhed Necta, som opstod i 1968 som følge af Zanussi-gruppens beslutning om at markedsføre en række salgsautomater og kaffedispensere.

Fusionen var det perfekte match: Necta havde opbygget et misundelsesværdigt ry for ekspertise i espresso-brygning, mens Wittenborg havde opnået tilsvarende berømmelse som leverandør af friskbrygget filterkaffe.

Den nyetablerede gruppe blomstrede, og i 2007 imødekom N&W markedets krav om et endnu bredere produktudvalg ved at opkøbe SGL Group og ADE. Begge virksomheder tilførte specialiseret viden, som forbedrede N&W’s udbud: SGL havde den førende teknologi til portioneret espresso til mindre dispensere, og ADE – omdøbt til N&W Innovative Solutions – dannede fortrop inden for design og produktion af betalingssystemer og var derfor ideelt positioneret til at konsolidere N&W’s tilstedeværelse på det voksende marked for kontantløs betalingsteknologi.

N&W-gruppens milepæle

 1. 1924

  Wittenborg
  grundlægges i Odense,
  Danmark

 2. 1968

  Zanussi Vending
  grundlægges i
  Valbrembo, Italien

 3. 1976

  SGL Italia
  grundlægges i Torino,
  Italien

 4. 1986

  ADE Elettronica
  grundlægges i Villotta di
  Chions, Italien

 5. 2000

  Fusionen mellem Wittenborg
  og Necta Vending Solutions
  (tidligere Zanussi Vending),
  gennemføres under navnet
  N&W Global Vending

 6. 2007

  N&W opkøber
  SGL Italia

 7. 2008

  N&W opkøber ADE
  Elettronica, som
  får navnet
  N&W Innovative

 8. 2008

  Barclays Private
  Equity og Investcorp
  Investment Holdings
  investerer i N&W

Vælg

tilbage til Virksomhed
N&W Global Vending