Virksomhed

Virksomhedsprofil

Evoca Group's fortsatte succes er resultatet af en målrettet holdning til det at drive forretning: Hver eneste beslutning, der træffes af gruppen, er designet til at overgå kundernes forventninger. Kunderelationer spiller en afgørende rolle i virksomhedens dag til dag-forretninger, og servicen rækker meget længere end det, der traditionelt forventes af teknisk og kommerciel support.

Lige så vigtig er evnen til at forudsige kundekrav i et marked i konstant udvikling og til at være klar til at drage fordel af de muligheder, der ligger i forandringen. Evoca Group's succes på dette område er hjørnestenen i virksomhedens altdominerende tilstedeværelse i de udvalgte segmenter. Det kræver betragtelige ressourcer at være en sand markedsleder – og det er derfor, kunder, slutbrugere og investorer forlanger, at forskning og udvikling prioriteres meget højt i organisationen.

Fortsat udvikling.

Innovation er en del af Evoca Group's DNA. Det er derfor, at Evoca Group efter år investerer store summer i forskning og udvikling. R&D-teamet består af mere end 100 mennesker, som er dedikerede i deres bestræbelser på at udvikle nye teknologier og producere førende produkter af den bedst mulige kvalitet. Frugterne af dette engagement er imponerende og håndgribelige og kan ses i virksomhedens portefølje på mere end 550 patenter.

I vendingmarkedet bliver kundeforventningerne skabt og stimuleret gennem introduktion af nye modeller, der tilbyder nye købsmuligheder, og derfor er innovation meget højt prioriteret. Design og produktionsprocesser fokuserer på modularitetsprincippet og bygger på et værdisæt, der skal minimere omkostninger, maksimere de økonomiske fordele, reducere vedligeholdelse og sikre pålidelighed.

Evoca Group's fokus på innovation sætter standarder for branchen og giver virksomheden et uangribeligt konkurrencemæssigt forspring.

Global tilstedeværelse, lokal service.

Evoca Group tænker internationalt, men agerer lokalt. Sådan skal det være. Indgående kendskab til de enkelte markeder er en forudsætning for succes. Det afspejles hos Evoca Group, når vi hjælper kunderne med at nå deres mål ved at skræddersy både produkter og services på en måde, der tager hensyn til lokale krav.

Evoca Group tænker globalt men agerer lokalt.

Det dedikerede team, vi har samlet til at udføre denne vigtige opgave for vores forretning, tæller over 300 mennesker og består af eksperter inden for både salgssupport og teknisk support. Deres vigtigste opgave består i at være omhyggelige og lydhøre over for kunderne og at levere services derefter.

Vi er stolte over effektiviteten af vores eftersalgs- og reservedels-services og af den kontinuerlige uddannelse af teknikere. Kunderne nyder også godt af vores online-ordresystem, hurtige levering og direkte adgang til reservedels-websitet via et skræddersyet software-program, der kan køres på en praktisk håndterminal. Det er den ultimative servicepakke, og der er ikke noget at sige til, at Evoca Group er i stand til at garantere service og rådgivning på et niveau, der er højere end noget andet sted på markedet.

Vælg

tilbage til Virksomhed
N&W Global Vending