Virksomhed

Virksomhed

På banen i 100 lande.

N&W er i særklasse, når det kommer til at forudsige internationale trends, fordi vi kombinerer fordelene ved global tilstedeværelse med godt lokalkendskab. Ved at dele denne viden med vores kunder er vi i stand til at udnytte nye muligheder til fordel for begge parter.

N&W har fabrikker og salgsselskaber i Italien og Kina samt salgsselskaber i Danmark, Frankrig, Spanien, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Østrig, Polen, Rusland, Singapore, Argentina, Brasilien og USA. Produkter fra varemærkerne Necta, Wittenborg og SGL anvendes i mere end 100 lande.

I lande, hvor N&W ikke er til stede ved direkte distribution, opererer virksomheden via et netværk af nøje udvalgte agenter og distributører, som alle nyder godt af konstant fokus på videreuddannelse. Dette er en politik, der sikrer en effektiv og konsekvent service. Takket være vores globale tilstedeværelse, et omfattende produktsortiment og et bredt distributionsnetværk har N&W en forretningsmodel, som vores konkurrenter kun kan drømme om.

company numbers

Stærke og vedvarende forretningsrelationer.

N&W's succes er grundlagt på et fundament af langvarige relationer til et vidt forgrenet netværk af kunder.

Som et resultat af den gensidige loyalitet har N&W været i stand til at strukturere og forfine sine produktionsprocesser for at kunne tilbyde kunderne skræddersyede og specialiserede produkter, både når det gælder det udvendige design og den indvendige funktionalitet.

Sådanne vedvarende relationer er skabt af vores engagerede salgsmedarbejdere, som har et omfattende kendskab til de enkelte kunder og kan forudsige deres særlige ønsker. Gennem vores salgsstyrke kan vi aktivt søge feedback fra ’fortropperne’, og det er denne feedback, der former vores R&D-strategi.

Vælg

N&W Global Vending